Hoe snel afvallen met Het Metabolisme op 100% Programma?

Metabolisme op 100 Procent

Het metabolisme op 100% Is een nieuw programma om mensen te helpen gewicht te verliezen. Maar hoe werkt dit nu? Eerst en vooral wordt het niet bekeken als een dieet maar eigenlijk een informatief werk om meer kennis te krijgen over hoe het lichaam omgaat met energie.

Het metabolisme ofwel de stofwisseling. Is een proces waarbij voeding wordt omgezet in energie. Die energie kan ofwel gebruikt worden om de dagelijkse activiteiten uit te voeren, ofwel gebruikt worden om vet op te slaan. 

Mensen met een traag metabolisme zullen meer geneigd zijn om overgewicht te ontwikkelen. Zeker op latere leeftijd, wanneer het metabolisme afneemt aan snelheid. Door het gebruiken van de informatie kan je van 's morgens vroeg het metabolisme versnellen. 

Ook wordt er dieper ingegaan op hoe het anabolisme en het katabolisme kan worden gestimuleerd. Zonder al teveel spierverlies te krijgen en zoveel mogelijk vet te verbranden.

Het principe van afvallen is heel erg simpel. Je dient minder calorieën in te nemen dan de calorieën die worden gebruikt voor de activiteiten die het lichaam moet doen.

Eten is ook een activiteit. Wanneer men eet, worden calorieën verbrand om dat eten te verteren. Om die reden is het zeer belangrijk om voldoende te eten wanneer we willen afvallen.

Het grote verschil tussen het Metabolisme op 100 Procent en alle andere diëten is dat men met het Metabolisme op 100% programma zodanig ontwikkeld heeft, dat mensen niet het gevoel hebben op dieet te zijn. 

Bijna geen calorie-tekort met Het Metabolisme op 100%


Er wordt bijna geen calorie-tekort gecreëerd. Doordat bijna geen calorie-tekort wordt gecreëerd hebben mensen die het programma volgen de helft meer kans om het programma vol te houden voor een langere periode. 

Daarnaast wordt er ook gekozen voor voedingsstoffen die mensen een vol en verzadigd gevoel geven. De recepten zijn rijk aan onverzadigde vetzuren, eiwitten en duurzame koolhydraten. Om die reden kan je het met geen enkel ander dieet vergelijken.

Het ene dieet gaat koolhydraten mijden (die toch van groot belang zijn voor het metabolisme). Het ander dieet gaat dan weer heel laag gaan aan calorieën (waardoor het metabolisme volledig instort en men geen gewicht meer verliest) om nog maar te zwijgen van hoe laag de slaagkansen zijn met een uithonger dieet.

Wanneer we het Metabolisme op 100% programma volgen hebben we geen honger, omdat we voldoende keren per dag gaan eten. En elke keer gezonde voeding gaan eten. Gezonde voeding, met de nodige vitamines en mineralen. Maar ook dus onverzadigde vetzuren en eiwitten. Deze zorgen ervoor dat we niet veel spiermassa gaan verliezen. En echt vet gaan verbranden.

Een andere belangrijke reden waarom we met Het Metabolisme op 100% sneller vet gaan verbranden is doordat we voldoende vetten gaan eten. Wanneer nieuwe vetten binnenkomen, zijn oude vetten meer geneigd om het lichaam te verlaten via de verbranding.

Hoe ga je nu afvallen met het Metabolisme op 100 Procent?

Doordat we voortdurend het metabolisme gaan stimuleren door de verschillende activiteiten die we doen gedurende de dag. Op de juiste tijdstippen gaan eten. En ook op de juiste manier gaan eten. Daarnaast aan we de juiste voeding eten.

Al is het belangrijk om te leren instellen wat het lichaam moet doen met die voeding! Doordat we Het Metabolisme op 100 Procent brengen is het genoeg om de dagelijkse aanbevolen dosis te eten. En toch af te vallen. Omdat we alle belangrijke functies van het lichaam zodanig hebben verbeterd. Wordt de opname van voeding, de vertering van voeding EN het gebruiken van voeding voor energie zodanig verbeterd. Dat we zelfs met de normale aanbevolen dosis, vet gaan gebruiken als energie. 

Door vet te gebruiken als energie gaan we dus gaan afvallen. Wanneer we een dieet van 1.500 of 1.600 Kcal gaan volgen. Zal het lichaam na enkele weken zich hebben aangepast aan het lager gehalte aan calorieën. De verschillende metabolische processen in het lichaam zullen vertraagd verlopen. Op die manier zullen we zelfs met een tekort van 500 Kcal per dag, nauwelijks gaan afvallen.

Wanneer we met het Metabolisme op 100% dus voldoende voeding blijven eten, heeft het lichaam geen enkele reden om zich te gaan aanpassen aan het lager gehalte aan calorieën. Integendeel, het lichaam zal meer werken om de verschillende zware voedingsstoffen zoals onverzadigde vetzuren en eiwitten te gaan verteren. 

We zullen dus afvallen zonder dieet!

De grote reden waarom mensen niet afvallen met hun dieet is doordat ze te weinig gaan eten. Daardoor het metabolisme gaan vertragen. Niet genoeg gaan afvallen. Daardoor gestresseerd worden (dat kan heel subtiel zijn) En op die manier nog meer het metabolisme gaan vertragen.

Op de duur raken we de motivatie kwijt en stoppen me ermee. Wat dan weer resulteert in het bijkomen van gewicht. 

De grote verandering wanneer het Het metabolisme op 100% programma gaan volgen, is dat we geen honger en ook geen zin hebben om een ongezond tussendoortje te gaan eten. We zijn volledig vol door de nodige belangrijke voedingsstoffen die we eten. En hebben geen nood aan extra suiker of vet.

Wanneer we een dieet volgen en gaan opteren voor allerlei vetvrije producten. Dan krijgen we meestal producten die aangelengd zijn met suiker. Om het product toch een beetje smaak te geven. Door het hoge aantal suiker krijgen we een enorm hoge insulinepiek. Die ons nog meer honger gaat doen krijgen. En die dan ook nog eens gepaard gaat met een snelle vet opslag. 

Overtollig suiker wordt altijd opgeslagen als VET. Terwijl overtollig eiwit gewoon wordt verwijderd wanneer we naar het toilet gaan. Overtollig vet zullen we meestal niet krijgen doordat we in de meeste gevallen niet meer dan 1/3 aan vetten zullen gaan eten in ons dieet. En de vetten dan gebruikt worden om onze organen bescherming te bieden, vitamines op te slaan, en onze hormonen te regelen en in balans te brengen.

Door deze simpele verandering toe te passen en dus zoveel mogelijk snelle suikers te vervangen door duurzame koolhydraten gaan we heel snel afvallen!

Andere voordelen van het Metabolisme op 100%?

  • Brengt de cholesterol in balans (LDL of slechte cholesterol daalt, HDL of goede cholesterol stijgt)
  • Betere balans tussen de mannelijke en vrouwelijke hormonen in het lichaam
  • Bescherming tegen diabetes
  • Duidelijk meer energie
  • Hogere vetverbranding
  • Optimale opname van vitamines en mineralen
  • Verbeterde werking van het spijsverteringsstelsel





Geen opmerkingen:

Een reactie posten